Zwangerschapsyoga Weekend

Opvoeding

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Je zwangerschap is een mooie, bijzondere tijd. In een korte tijd ondergaat het lichaam een grote transformatie en wordt het voorbereid op de bevalling. Yoga tijdens de zwangerschap kan heel positief zijn voor zowel de mama als de baby, het helpt om ruimte te creëren in het lichaam voor je groeiende baby en in de geest om deze grote veranderingen te omarmen, het geeft ook de mogelijkheid om ... Lees meer

Je zwangerschap is een mooie, bijzondere tijd. In een korte tijd ondergaat het lichaam een grote transformatie en wordt het voorbereid op de bevalling. Yoga tijdens de zwangerschap kan heel positief zijn voor zowel de mama als de baby, het helpt om ruimte te creëren in het lichaam voor je groeiende baby en in de geest om deze grote veranderingen te omarmen, het geeft ook de mogelijkheid om echt naar binnen te gaan en in contact te komen met jezelf en je baby in je buik. Je kan nog later instromen, dan betaal je 12,50 euro/les. Let Op! Op 28/9, 26/10 en 2/11 2019 is er geen les.

In deze cursus bij De Kraamvogel staat de beleving van de zwangerschap en bevalling centraal. Tijdens deze anderhalve uur durende les zullen we oefeningen doen die dit proces ondersteunen: je leert je bewust te ontspannen, stil te staan bij je zwangerschap, om te gaan met pijn… Je leert ook klassieke yogahoudingen die de voorkomende kwaaltjes van de zwangerschap kunnen verminderen en aangepaste ademhalings-en ontspanningsoefeningen om de weeën op te leren vangen tijdens de bevalling. De oefeningen zetten je op weg om bewust en vol zelfvertrouwen deze periode te beleven.

Deze lessenreeks staat open voor iedereen: zowel voor wie tijdens de zwangerschap met yoga wil beginnen als voor wie ervaring met yoga heeft maar meer specifieke begeleiding wil tijdens de zwangerschap.

Er zijn 8 lessen, waarvan een met partner. De partnerles wordt bij aanvang van de cursus gepland. De eerste les word je zonder partner verwacht. Je schrijft enkel jezelf in, de partner moet zich niet inschrijven. Sta je er alleen voor dan kan je ervoor kiezen om een vertrouwenspersoon mee te nemen.

Goed geïnformeerd én voorbereid, kan je zo een bewuste keuze maken hoe je deze periode wil beleven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Kraamvogel
Volkstraat 7
2000 Antwerpen
Van za 7 september 2019 10:30 tot za 16 november 2019 12:00
ECK De Kraamvogel
€ 100,0
www.kraamvogel.be