Zingen met peuters

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt. Welkom op deze sessie: peuters van 1,5 tot 3 jaar (jongere/oudere leeftijden kunnen voor andere sessies kiezen). Bovendien is het een ... Lees meer

Jonge kinderen vinden het heerlijk om te zingen en te bewegen, zeker als dat kan met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Peuters hebben vaak ook energie voor tien. Samen liedjes zingen of bewegen is dan net als voorlezen: een noodzakelijk rustpunt. Welkom op deze sessie: peuters van 1,5 tot 3 jaar (jongere/oudere leeftijden kunnen voor andere sessies kiezen).

Bovendien is het een uitstekende manier om die energie in goede banen te leiden. Stemspelletjes, stemimprovisaties, liedjes met gebruik van kleine instrumentjes en attributen, liedjes zonder woorden, vormen de basis van deze workshop. Ouders krijgen tal van tips mee om ook thuis samen met hun ukken te zingen. Maximum 12 peuters + 12 volwassenen. Per kindje één ouder. Inschrijven via gezinsbondnijlen@gmail.com.

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
zo 29/09/19 van 10:00 tot 11:00
Gezinsbond Nijlen
€ 4,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be