zingen met kleuters

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zing je graag voor en met je kinderen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je ontdekt dat zingen met kleuters veel meer is dan de gebruikelijke liedjes alleen. Verschillende spelvormen worden aangereikt die je thuis makkelijk kan verder zetten. Zingen, luisteren, spel en beweging staan centraal. Er is geen muzikale of zangtechnische bagage vereist. De spelvormen zijn zeer toegankelijk en ... Lees meer

Zing je graag voor en met je kinderen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Je ontdekt dat zingen met kleuters veel meer is dan de gebruikelijke liedjes alleen. Verschillende spelvormen worden aangereikt die je thuis makkelijk kan verder zetten. Zingen, luisteren, spel en beweging staan centraal. Er is geen muzikale of zangtechnische bagage vereist.

De spelvormen zijn zeer toegankelijk en nodigen kleuters, ouders en grootouders uit in een leuke samenwerking. Maximum 10 kleuters (4 tot 6 jaar) + 10 volwassenen. Per kindje één ouder. Inschrijven via huisvanhetkind.berchem@antwerpen.be of aan het onthaal op woensdagnamiddag of vrijdagvoormiddag.

Toon kaart Huis van het Kind
Driekoningenstraat 39/41
2600 Berchem
zo 20/10/19 van 10:00 tot 11:00
Gezinsbond Berchem
gratis
pattyhuybrechts@hotmail.com
0472496972
berchem.gezinsbond.be