Zingen met baby's

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingen met je baby is leuk en dat vindt je baby ook. Je kind vindt het heerlijk om een vertrouwde stem te horen. Zingen is een manier om contact te maken op een vrolijke manier. Liedjes kunnen ook troost bieden en structuur geven aan de dag. Welkom op deze sessie: baby's van 10 tot 18 maanden (baby's van 0 tot 10 maanden hebben een sessie om 9 uur). Bovendien blijkt dat liedjes zingen niet ... Lees meer

Zingen met je baby is leuk en dat vindt je baby ook. Je kind vindt het heerlijk om een vertrouwde stem te horen. Zingen is een manier om contact te maken op een vrolijke manier. Liedjes kunnen ook troost bieden en structuur geven aan de dag. Welkom op deze sessie: baby's van 10 tot 18 maanden (baby's van 0 tot 10 maanden hebben een sessie om 9 uur).

Bovendien blijkt dat liedjes zingen niet alleen de taalontwikkeling, taalvaardigheid en woordenschat van je kindje vergroot en ondersteunt, maar ook zijn muzikale ontwikkeling. Maar bovenal is zingen met je baby gewoon plezierig voor ouder en kind! Tijdens deze workshop krijgen ouders heel wat tips en info en ontdek je als ouder hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken. Er kunnen maximum 8 baby's deelnemen (begeleid door 1 of 2 (groot)ouder(s)). Inschrijven via gezinsbondnijlen@gmail.com.

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
zo 29/09/19 van 11:00 tot 12:00
Gezinsbond Nijlen
€ 4,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be