Zero Waste: hoe vermijd je afval?

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Milieu en natuur

Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom niet nee zeggen tegen de plastiekgekte, met herbruikbare groentenzakjes bvb? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zo’n praktische en haalbare tips. Sta versteld hoe lang het duurt voor je vuilbak vol zit! Afval gesorteerd, vuilniszakken mee met de ... Lees meer

Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom niet nee zeggen tegen de plastiekgekte, met herbruikbare groentenzakjes bvb? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zo’n praktische en haalbare tips. Sta versteld hoe lang het duurt voor je vuilbak vol zit!

Afval gesorteerd, vuilniszakken mee met de ophaaldienst. Check. Op naar de recyclage! Maar dat kost ook energie en is niet voor alles haalbaar. Is het mogelijk om minder wegwerpverpakkingen, plastiek en andere rommel in huis te halen? Afval vermijden is zonder twijfel de beste strategie! Waarom zeggen we niet nee tegen de plastiekgekte met een voorraadje herbruikbare groentenzakjes? Lesgeefster Lisbet heeft tal van zulke praktische en haalbare tips voor jou. Beter, Anders en Minder is haar motto. Ga jij ook voor BAM? Je zal er versteld van staan hoe lang het duurt voor je vuilbakje vol zit.

Lisbet Willems
Toon kaart Bibliotheek Holsbeek
Gravenstraat 26
3220 Holsbeek
do 20/02/20 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus Oost-Brabant
€ 11,0
Inschrijven
info@vormingplusob.be
016/525900