Zang & Stem

In deze verse reeks workshops – op maandelijkse basis – leer je de basisbegrippen kennen die horen bij het gebruiken van je stem als zang- en/of spreekinstrument. Samen met Bob van der Leij – dramadocent en muzikant – onderzoek je ademhalingstechnieken, stemopwarmingen, lichaamsbewustzijn en leer je gaandeweg je eigen stem beter kennen en gebruiken op een begrijpelijke, speelse manier. Je ... Lees meer

In deze verse reeks workshops – op maandelijkse basis – leer je de basisbegrippen kennen die horen bij het gebruiken van je stem als zang- en/of spreekinstrument.

Samen met Bob van der Leij – dramadocent en muzikant – onderzoek je ademhalingstechnieken, stemopwarmingen, lichaamsbewustzijn en leer je gaandeweg je eigen stem beter kennen en gebruiken op een begrijpelijke, speelse manier.

Je bepaalt je eigen traject: je mag 1x of een paar keer meedoen of je kunt doorheen de maanden een eigen route uitstippelen en naar een toonmoment toewerken.

Voor iedereen die meer wilt leren over het spreken voor een publiek, voor een klas of een groep collega’s of die graag zingt en op zoek is naar bijscholing en coaching in een veilige en prettige omgeving.

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Who's afraid of red yellow & blue
Koolkaai 3
2000 Antwerpen
donderdag 16 januari 2020 van 19:00 tot 20:30
Who's afraid of red yellow & blue
€ 20,0
whosafraid.be/evenementen/workshop-za...
whosafraid.be/evenementen/workshop-za...