Workshops 'Be My Superstar' I LOD Gent (14+)

Tekst en muziektheater

Voor een nieuwe voorstelling 'Be My Superstar' zijn wij op zoek naar jongeren (14+) die deze zomer willen deelnemen aan één of meerdere workshops. Iedereen is welkom. **** WAT MAG JE VERWACHTEN? De regisseuse Alexandra Lacroix en sopraan Astrid Stockman gaan inn groepen van 20 aan de slag met allerlei stemtraining en allerlei bewegingsopdrachten. Een unieke ervaring om een blik achter de ... Lees meer

Voor een nieuwe voorstelling 'Be My Superstar' zijn wij op zoek naar jongeren (14+) die deze zomer willen deelnemen aan één of meerdere workshops. Iedereen is welkom.

****
WAT MAG JE VERWACHTEN?
De regisseuse Alexandra Lacroix en sopraan Astrid Stockman gaan inn groepen van 20 aan de slag met allerlei stemtraining en allerlei bewegingsopdrachten. Een unieke ervaring om een blik achter de schermen van de repetities te krijgen én eventueel zelf deel uit te maken van de premièrevoorstelling op 14 augustus 2019 in LOD, Gent.

****
OVER DE VOORSTELLING:
Be My Superstar is een interactieve opera van regisseuse Alexandra Lacroix en componist Šimon Voseček, gebaseerd op Yann Verburghs 'H.S. tragédies ordinaires'. De voorstelling gaat over (cyber)pesten, iets waar elke jongere, zij het vroeg of laat, van dichtbij of veraf, mee te maken krijgt. Als toeschouwer word je geconfronteerd met de banaliteit van het geweld waartoe we allen in staat zijn. En dat mag je vrij letterlijk nemen: je word namelijk uitgedaagd om te reageren op wat zich op de scène afspeelt. Waar ontstaat dit geweld? En waar landt het? Dader wordt slachtoffer en omgekeerd. Maak je op voor een krachtige, lijfelijke ervaring die blijft nazinderen.

Met SPECTRA, Astrid Stockman & Logan Lopez Gonzalez.

****
PRAKTISCH
De workshop begint om 10:00 in LOD Studio (Bijlokekaai 3 - 9000 Gent) en duurt tot ongeveer 13:00. Daarna lunch je nog samen met de artiesten. Deelname aan de workshop en lunch is gratis.
Belangrijk om te weten: deze workshops zijn repetities, de voorstelling is dus nog niet af.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LOD
bijlokekaai 3
9000 Gent
di 23 juli 2019 van 10:00 tot 13:00
di 6 augustus 2019 van 10:00 tot 13:00
di 13 augustus 2019 van 10:00 tot 13:00 wo 14 augustus 2019 van 10:00 tot 13:00
LOD muziektheater
gratis
tickets.lod.be
morgan@lod.be