Workshop: Kunst in de klas

Kunst en kunsteducatie

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Op zaterdag 23 februari 2019 om 12u40 gaat de kindertentoonstelling JOEPIE T'IS FOOR van start op de Academie voor Beeldende Kunsten te Aalst. Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken tot 29 maart 2019 en omvat allerhande kleurrijke werkjes en kraampjes van de leerlingen (6-12 jaar). In combinatie met een bezoek is er ook de mogelijkheid een workshop aan te vragen voor je klas of school. Dit ... Lees meer

Op zaterdag 23 februari 2019 om 12u40 gaat de kindertentoonstelling JOEPIE T'IS FOOR van start op de Academie voor Beeldende Kunsten te Aalst. Deze tentoonstelling is gratis te bezoeken tot 29 maart 2019 en omvat allerhande kleurrijke werkjes en kraampjes van de leerlingen (6-12 jaar).
In combinatie met een bezoek is er ook de mogelijkheid een workshop aan te vragen voor je klas of school. Dit kan voor kinderen vanaf 6 jaar.
Altijd al eens willen werken met klei, doordrukkunst, oliepastel of 3D papiertechnieken? Of werk je liever rond een bepaalde kunstenaar zoals Gustav Klimt of Kandinsky? We laden onze inspiratie op in de tentoonstelling en gaan nadien zelf aan de slag.

Een workshop ter plaatse of in je eigen klaslokaal?
Vanaf heden kan je ze boeken, al vanaf 2€ per leerling.
Boeken kan enkel per email naar kim.robyns@aalst.be
Veel kunstplezier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie voor Beeldende Kunsten Aalst
Capucienenlaan 8
9300 Aalst
Van 17 januari 2019 tot 17 januari 2020
Academie voor Beeldende Kunsten Aalst
€ 2,0
kim.robyns@aalst.be