Wereldmeditatie voor Moeder Aarde en Vrede

Zingeving, filosofie en religie

Elke vierde dinsdag van de maand besteed ik aan het reciteren(in meditatievorm) van een prachtige tekst. De tekst die geschonken werd door de Engel van Vrede aan auteur Sanaya Roman (boekvb. Liefde van de Ziel ). Wil je samen met mij de manifestatie van de prachtige toekomstvisies ,vervat in die tekst, voor Vrede en Moeder Aarde realiseren??? !!! En dit bevordert ook jouw transformatie !! Ik ... Lees meer

Elke vierde dinsdag van de maand besteed ik aan het reciteren(in meditatievorm) van een prachtige tekst. De tekst die geschonken werd door de Engel van Vrede aan auteur Sanaya Roman (boekvb. Liefde van de Ziel ). Wil je samen met mij de manifestatie van de prachtige toekomstvisies ,vervat in die tekst, voor Vrede en Moeder Aarde realiseren??? !!! En dit bevordert ook jouw transformatie !!

Ik ben ervan overtuigd dat "onze gedachten onze werkelijkheid creëren" !! Net zoals een groep mensen helende woorden reciteerde voor de heling van water, een vervuilde rivier - een project van Dr Masaru Emoto - met succes !! kunnen we als groep echt Vrede en de heling van Moeder Aarde sterk bevorderen !!!! Doe dus mee aub en/of deel dit initiatief !!

En voor degenen die deelnemen ...nu, en in het verleden : een dikke merci !!!!!


Een maandelijkse Wereldmeditatiebijeenkomst met prachtige visies voor de heling van
Moeder Aarde, de Mensheid en Wereldvrede.

Elke vierde dinsdag van de maand besteed ik aan het reciteren van een prachtige tekst. De tekst die gebruikt wordt in de wereldmeditatie voor de vrede van lightbody-trainers sanaya roman en duane packer.

Twee zinnen die in het bijzonder verwijzen naar onze omgang met moeder aarde en haar herstel uit ik extra

Dit alles gebeurt in meditatievorm en het is eigenlijk ook een moment van mantra reciteren want ik zie een mantra als een woord, (en ook een tekst) die helende energie draagt. Een woord is ook het uiten van een gedachte, dus het gaat ook om het gebruik van gedachtekracht

En in gedachtekracht daar geloof ik enorm sterk in, en heb er ook wat mee. Er is ook een spirituele stelling die zegt : onze gedachten creëren onze werkelijkheid.

Een extractje uit het boek van Sanaya “Zelfs meer dan dat, iedere gedachte die je uitzendt creërt de transformatie van de aarde. Je hebt wellicht niet het gevoel dat één persoon zo veel effect kan hebben op de totale energie van de aarde en toch kan één hoge , helende gedachte 10.000 of meer negatieve gedachten uitwissen. Hoe hoger de helende gedachte, des te meer lagere worden uitgewist. Je helpt niet alleen jezelf als je je gedachten naar een hoger niveau brengt, maar ook iedereen om je heen. Helende , positieve gedachten gaan de buurt waar je woont en je omgeving in en helpen iedereen die op een hoger niveau probeert te komen”


Maar/en ik ben er ook van overtuigd dat de gedachtekracht van een groep nog verder reikt vandaar een oproep :

Wil je samen met mij de manifestatie van de prachtige toekomstvisies vervat in die tekst voor vrede en moeder aarde reciteren ??? !!!

Dan ben je welkom : Elke vierde dinsdag van de maand . Life : van 14 u tot 16 u ongeveer, op afstand-online : om 20 u . (of op een ander moment en je verbindt je dan met de groep van 20 u, of die van 14 u)
De bijdrage is vrij. Een richtprijs is er wel 3 Euro. En je geeft dan vrij wat je wilt 3 Euro, minder,meer of niks naar best vermogen. Er is een richtprijs omwille van een drankje en omwille van kosten die ik heb om dit initiatief bekend te maken.

Je kan dus kiezen om ‘life’ deel te nemen of ‘op afstand’ : in gedachte je met de groep verbinden en innerlijk, of ook luid, mee mediteren,reciteren.

Als je niet ‘life’ deelneemt , laat dan ook weten dat je je met ons verbindt : dat maakt de groep krachtiger.

Als basis-affirmatie is er op deze bijeenkomst de wereldmeditatietekst voor de vrede van de bron Sanaya/Orin-lightbody.
Deze tekst is zeer ruim en omvat meer dan ‘vrede’ Na de meditatie is er een moment ingebouwd voor uitwisselen van
ideeën die helpen deze visies in de praktijk om te zetten.En nog eens Ik roep echt op hiervoor en dringend omdat ik zeer bezorgd ben om de staat van Moeder Aarde en overtuigd ben dat positieve gedachten/affirmaties van velen de spiraal van het huidige denken en de visies erbij horend kunnen counteren.

Bovendien is zulk een bijeenkomst ook krachtig helend, en bewustzijnsverruimend voor al wie eraan deelneemt. Je heelt terzelfdertijd jezelf. Het is helend omwille van zinnen,mantras die gaan over persoonlijke groei en ook in de globale tekst aanwezig zijn.

Nog iets uitgebreidere uitleg, ook de ganse tekst : zie www.brighinda-healingsounds.be , open aanbod

Bron: UiTinVlaanderen.be

Brighinda Healingsounds
Toon kaart huyze brigidrhiannon
Rapaertstraat 39
8310 Assebroek (Brugge)
Josiane Burrick
gratis
brigidrhiannon@telenet.be
050/371017, 0489251793