Wecken, sappen, drogen en verwerken van de oogst

Milieu en natuur

Wecken of inmaken is een methode voor het conserveren van levensmiddelen. Hoe lang wecken ook bestaat het blijft een actuele manier om voedsel te bewaren. Maak kennis met deze manier van inmaken dat zowel energie, ruimte en kostenbesparend is. Fruit ontsappen? Confituur of gelei maken? Groenten inleggen? Onze gastspreker Peter De Wulf zal er ons alles over vertellen. Iedereen is welkom voor ... Lees meer

Wecken of inmaken is een methode voor het conserveren van levensmiddelen. Hoe lang wecken ook bestaat het blijft een actuele manier om voedsel te bewaren.

Maak kennis met deze manier van inmaken dat zowel energie, ruimte en kostenbesparend is. Fruit ontsappen? Confituur of gelei maken? Groenten inleggen? Onze gastspreker Peter De Wulf zal er ons alles over vertellen.

Iedereen is welkom voor deze gratis voordracht met gratis tombola.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC Ingelmunster
Bollewerpstraat 3
8770 Ingelmunster
donderdag 19 september 2019 van 19:30 tot 22:00
Tuinhier Ingelmunster
gratis
tuinhieringelmunster@gmail.com
www.facebook.com/TuinhierIngelmunster