Vossenstreken

Tekst en muziektheater

Een psychopaat die de zwaktes van zijn tegenstanders tegen hen gebruikt. Een verleider met vele vermommingen en mooie praatjes. Een roofdier zonder geweten. Dat is: Reinaert de Vos.  De sluwe Reinaert de Vos heeft al heel wat misdaden gepleegd. Op een dag komen de dieren dan ook bij koning Nobel klagen over alle streken die Reinaert heeft uitgehaald. Het is hoog tijd dat hij zich komt ... Lees meer

Een psychopaat die de zwaktes van zijn tegenstanders tegen hen gebruikt. Een verleider met vele vermommingen en mooie praatjes. Een roofdier zonder geweten. Dat is: Reinaert de Vos. 
De sluwe Reinaert de Vos heeft al heel wat misdaden gepleegd. Op een dag komen de dieren dan ook bij koning Nobel klagen over alle streken die Reinaert heeft uitgehaald. Het is hoog tijd dat hij zich komt verantwoorden bij de koning. Reinaert moet en zal berecht worden. Maar alle dienaren die hem komen halen, lokt Reinaert genadeloos in de val. Tijdens deze week gaan we aan de slag met het bekende Middelnederlandse verhaal ‘Van den Vos Reynaerde'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart JONNA vzw
Aarschotsesteenweg 155
3012 Wilsele
Van ma 22 juli 2019 09:30 tot vr 26 juli 2019 16:30
JONNA vzw
€ 75,0
info.jonnavzw@gmail.com
016/448019
www.jonnavzw.be