Voorlezen, met een boekje in een hoekje

Opvoeding

Gezellig, toch? Samen met kinderen en een boek in een knusse knuffelhoek. Maar wat zijn goede voorleesboeken? Hoe kun je het voorlezen boeiend houden? En hoe kun je kinderen een verhaal laten beleven met al hun zintuigen? In deze cursus stap je in het verhaal en ga je op zoek naar de geheimen tussen de regels. Je ontdekt hoe je voorleesmomenten met de allerkleinsten spannender, geheimzinniger, ... Lees meer

Gezellig, toch? Samen met kinderen en een boek in een knusse knuffelhoek. Maar wat zijn goede voorleesboeken? Hoe kun je het voorlezen boeiend houden? En hoe kun je kinderen een verhaal laten beleven met al hun zintuigen?

In deze cursus stap je in het verhaal en ga je op zoek naar de geheimen tussen de regels. Je ontdekt hoe je voorleesmomenten met de allerkleinsten spannender, geheimzinniger, griezeliger of grappiger kan maken. Je leert hoe je met toverpoeder, poppen, een verhalenkoffertje, instrumentjes, een kamishibai of de juiste sfeer het voorlezen tot een magisch moment kunt maken.

Breng zelf je leukste kinderboeken mee.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Belgica
Kerkstraat 24
9200 Dendermonde
donderdag 12 december 2019 van 19:30 tot 21:30
Vormingscentrum Opvoeding en Kinderopvang - VCOK
€ 15,0
www.vcok.be
info@vcok.be
09 232 47 36