Voor u gelezen: Sapiens

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Samenleving

In 'Sapiens. Een kleine geschiedenis van de mensheid' neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we zo geworden als we nu zijn? In zijn aanstekelijk verhaal laat Harari ons kennismaken met het meest dominante wezen op aarde: de mens. Vincent Stockx leest het boek en stelt het ons voor. ... Lees meer

In 'Sapiens. Een kleine geschiedenis van de mensheid' neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we zo geworden als we nu zijn? In zijn aanstekelijk verhaal laat Harari ons kennismaken met het meest dominante wezen op aarde: de mens. Vincent Stockx leest het boek en stelt het ons voor.

In 'Sapiens. Een kleine geschiedenis van de mensheid' neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we zo geworden als we nu zijn? In zijn aanstekelijk verhaal laat Harari ons kennismaken met het meest dominante wezen op aarde: de mens. Vincent Stockx leest het boek en stelt het ons voor.

In samenwerking met Bibliotheek Hasselt Limburg - Kuringen, Stad Hasselt dienst Leefmilieu

Vincent Stockx
Toon kaart Bibliotheek Hasselt Limburg - Kuringen
J. Van Oostenrijkstraat 55
3511 Kuringen
do 10/10/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Limburg vzw
gratis
Inschrijven
info@vormingpluslimburg.be
011/56.01.00