Verbindende Communicatie

Persoon en relaties

Intensieve introductie tweedaagse Helder en Verbindend Communiceren. Probeer je telkens opnieuw iets duidelijk te maken, maar lukt het je toch niet echt? Heb je de indruk dat de ander niet hoort wat je zegt? Ben je nieuwsgierig om op een nieuwe manier te leren omgaan met terugkerende obstakels in communicatie? In deze training leer je helder en vanuit verbinding met jezelf én de ander ... Lees meer

Intensieve introductie tweedaagse Helder en Verbindend Communiceren.

Probeer je telkens opnieuw iets duidelijk te maken, maar lukt het je toch niet echt? Heb je de indruk dat de ander niet hoort wat je zegt? Ben je nieuwsgierig om op een nieuwe manier te leren omgaan met terugkerende obstakels in communicatie?

In deze training leer je helder en vanuit verbinding met jezelf én de ander communiceren. Omdat hoe we met elkaar spreken en naar elkaar luisteren heel erg de kwaliteit van onze relaties beïnvloedt, zowel privé als professioneel.

Je krijgt inzicht over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en de grenzen daarvan. Je ontwikkelt je vermogen om van (schijnbaar) tegengestelde belangen te komen tot oplossingen waarin alle betrokkenen zich kunnen vinden.

Gebaseerd op Geweldloze Communicatie van M. Rosenberg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
za 2 februari 2019 van 10:00 tot 17:00 zo 3 februari 2019 van 10:00 tot 17:00
Oost West Centrum
€ 150,0
owc.be/programma/verbindende-communic...
+32 3 230 13 82
info@owc.be