Vegetarische winterseizoenskookles - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Je gaat aan de slag met wintergroenten en maakt op smaakvolle wijze een volledig vegetarisch menu klaar. Je leert nieuwe ingrediënten kennen en combineren en leert bij over de natuurlijke keuken. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Geschikt voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken. Je gaat aan de slag met ... Lees meer

Je gaat aan de slag met wintergroenten en maakt op smaakvolle wijze een volledig vegetarisch menu klaar. Je leert nieuwe ingrediënten kennen en combineren en leert bij over de natuurlijke keuken. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Geschikt voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Je gaat aan de slag met wintergroenten en hun passende bereidingswijzen. Je maakt op smaakvolle en evenwichtige wijze soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert. Je leert nieuwe ingrediënten kennen, gebruiken en combineren. Er is ook een aspect van de natuurlijke keuken waar we dieper op ingaan. De recepten zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken en in gezinssituaties met kinderen. Deze activiteit is geschikt voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

In samenwerking met De Zonnekeuken, Lokaal Dienstencentrum De Merelaar

Peter Vandermeersch
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
di 28/01/20 van 14:00 tot 17:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 27,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265