Vegetarische lenteseizoenskookles

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Je gaat aan de slag met de eerste nieuwe lentegroenten en hun passende bereidingswijzen. Je maakt soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert. Je leert nieuwe ingrediënten kennen, gebruiken en combineren. Er is ook een aspect van de natuurlijke keuken waar we dieper op ingaan. Voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken. Je gaat aan de slag met de eerste ... Lees meer

Je gaat aan de slag met de eerste nieuwe lentegroenten en hun passende bereidingswijzen. Je maakt soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert. Je leert nieuwe ingrediënten kennen, gebruiken en combineren. Er is ook een aspect van de natuurlijke keuken waar we dieper op ingaan. Voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Je gaat aan de slag met de eerste nieuwe lentegroenten en hun passende bereidingswijzen. Je maakt op smaakvolle en evenwichtige wijze soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert. Je leert nieuwe ingrediënten kennen, gebruiken en combineren. Er is ook een aspect van de natuurlijke keuken waar we dieper op ingaan. De recepten zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken en in gezinssituaties met kinderen. Deze activiteit is geschikt voor beginners, maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

In samenwerking met De Zonnekeuken, Lokaal Dienstencentrum De Merelaar

Peter Vandermeersch
Toon kaart Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke
do 30/04/20 van 14:00 tot 17:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 27,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265