Vegetarisch koken met seizoensgroenten

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Seizoensgroenten bieden ons heel wat mogelijkheden om kleur, levendigheid en variatie in onze bereidingen te brengen. Kok Peter Vandermeersch wijst ons de weg. In enkele lessen leer je basisgroenten en allerlei 'vergeten' groenten op verschillende manieren te bereiden. Je maakt ook kennis met hun eigenschappen en werking. De gerechten zijn smakelijk, verrassend en  gemakkelijk te integreren in ... Lees meer

Seizoensgroenten bieden ons heel wat mogelijkheden om kleur, levendigheid en variatie in onze bereidingen te brengen. Kok Peter Vandermeersch wijst ons de weg. In enkele lessen leer je basisgroenten en allerlei 'vergeten' groenten op verschillende manieren te bereiden. Je maakt ook kennis met hun eigenschappen en werking. De gerechten zijn smakelijk, verrassend en  gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken.  

Georganiseerd door De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Peter Vandermeersch
Toon kaart De Wattenfabriek
Solleveld 35
9550 Herzele
di 13/11/18 van 19:00 tot 22:00 di 20/11/18 van 19:00 tot 22:00 di 27/11/18 van 19:00 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 48,0
Inschrijven
vlad@vormingplus.be
09 330 21 30