Vegetarisch koken met seizoensgroenten - Start reeks

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Milieu en natuur

Seizoensgroenten bieden ons heel wat mogelijkheden om kleur, levendigheid en variatie in onze bereidingen te brengen. Kok Peter Vandermeersch wijst ons de weg. In enkele lessen leer je basisgroenten en allerlei 'vergeten' groenten op verschillende manieren te bereiden. Je maakt ook kennis met hun eigenschappen en werking. De gerechten zijn smakelijk, verrassend en  gemakkelijk te integreren in ... Lees meer

Seizoensgroenten bieden ons heel wat mogelijkheden om kleur, levendigheid en variatie in onze bereidingen te brengen. Kok Peter Vandermeersch wijst ons de weg. In enkele lessen leer je basisgroenten en allerlei 'vergeten' groenten op verschillende manieren te bereiden. Je maakt ook kennis met hun eigenschappen en werking. De gerechten zijn smakelijk, verrassend en  gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken. We proeven samen het resultaat van onze bereidingen.  

Georganiseerd door De Wattenfabriek, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Peter Vandermeersch
Toon kaart De Wattenfabriek
De Wattenfabriek - Solleveld 35
9550 Herzele
dinsdag 13 november 2018 van 19:00 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 78,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30