Vegetarisch koken: basiscursus - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Persoon en relaties

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag met voldoende aandacht bekijken in deze basiscursus.  Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lessenreeks vele nieuwe producten kennen en ... Lees meer

Het overschakelen naar een meer vegetarisch voedingspatroon brengt allerhande vragen met zich mee die we graag met voldoende aandacht bekijken in deze basiscursus.  Vegetarisch koken is niet alleen het vlees weglaten en nieuwe producten leren gebruiken maar vooral ook op een bewustere manier je maaltijden leren opbouwen en vormgeven. Je leert in deze lessenreeks vele nieuwe producten kennen en eenvoudige, kleurrijke, toegankelijke bereidingen klaarmaken die ook versterkend, volwaardig en verzadigend zijn. Je werkt met seizoensingrediënten, verschillende graansoorten, plantaardige eiwitten en oliën, een grote waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen, de vele bindmiddelen en natuurlijke zoetmiddelen.    De recepten zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse keuken of in gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor alle geïnteresseerden, beginners en gevorderden. www.dezonnekeuken.be

Peter Vandermeersch
Toon kaart Zaal Lindelei
Stationsstraat 21
8860 Lendelede
woe 18/09/19 van 19:00 tot 22:00 woe 25/09/19 van 19:00 tot 22:00 woe 02/10/19 van 19:00 tot 22:00
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
€ 75,0
Inschrijven
info@vormingplusmzw.be
056/260600