Vacature verantwoordelijke sociale hulpverlening.

Samenleving

Beste Ledenaars, De huidige verantwoordelijke zal haar functie als verantwoordelijke sociale hulpverlening niet meer kunnen uitvoeren omwille van de mooie leeftijd bereikt te hebben die het Rode Kruis Vlaanderen toelaat. Het Rode Kruis van Lede is dus op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke sociale hulpverlening. De aanvang van de functie start op 1/1/2019 maar je kan vroeger meelopen met ... Lees meer

Beste Ledenaars,
De huidige verantwoordelijke zal haar functie als verantwoordelijke sociale hulpverlening niet meer kunnen uitvoeren omwille van de mooie leeftijd bereikt te hebben die het Rode Kruis Vlaanderen toelaat.

Het Rode Kruis van Lede is dus op zoek naar een nieuwe verantwoordelijke sociale hulpverlening. De aanvang van de functie start op 1/1/2019 maar je kan vroeger meelopen met Maria.
Zoals beschreven in het Handvest Rode Kruis Vlaanderen staat dat de verantwoordelijke Sociale Hulpverlening is belast met de organisatie van de sociale activiteiten. Hij/zij staat in voor de uitdieping en verbreding van de zorgactiviteiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Rode Kruis Lokaal Lede, Katstraat 14, 9340 Lede
Katstraat 14
9340 Lede
Rode Kruis Lede
voorzitter@lede.rodekruis.be
www.rodekruis.be/afdeling/lede/nieuws...