Unieke cursus acteren voor alle niveaus

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Ben je altijd gepassioneerd geweest door acteren? Kijk je op naar bekende Hollywoodsterren? Zou je graag zelf acteur worden, of zoek je een leuke hobby? Zou je vooral eens aan jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld willen werken? Dan is onze cursus iets voor jou! Of je nu professioneel of aspirant-acteur, liefhebber of hobbyist bent: wij snijden elke les op maat van onze cursisten! De meeste ... Lees meer

Ben je altijd gepassioneerd geweest door acteren? Kijk je op naar bekende Hollywoodsterren? Zou je graag zelf acteur worden, of zoek je een leuke hobby? Zou je vooral eens aan jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld willen werken? Dan is onze cursus iets voor jou! Of je nu professioneel of aspirant-acteur, liefhebber of hobbyist bent: wij snijden elke les op maat van onze cursisten!

De meeste acteeropleidingen in ons land zijn (al dan niet verdoken) toneellessen. Intensive Acting Studios focust zich echter op acteren voor de camera. We leren onze cursisten dan ook vooral om geloofwaardig en realistisch te acteren – op een manier die past bij het genre van de film of serie. Daarbij komen niet alleen alle belangrijke acteertechnieken aan bod (Stanislavski, Meisner, Methodacting, Practical Aesthetics, Chekhov, Hagen en Chubbuck), maar ook onze eigen aanpak (R.E.P.E.A.T.), improv en principes uit NLP, Ericksoniaanse spraak en leugendetectie.

Er is echter meer: zo geven we ook improvles en voeren we om de paar maanden een improvshow op met de cursisten die daar zin in hebben. Ook inbegrepen in deze cursus: een syllabus die voortdurend wordt aangepast volgens de lessen die je net hebt gehad, hulp bij jouw cv, hulp bij het aanmelden bij castingbureaus, een fotoshoot en 3 gratis gastlessen van bekende acteurs, vocal coaches en filmmakers. We bieden ook workshops in binnen- en buitenland aan en zijn de enigen die samen met talentagencies showcases voor agents, castingdirectors, regisseurs en producers uit Hollywood organiseren.

Een cursusblok bestaat uit 10 lessen van 4 uur plus 3 gratis gastlessen. Omdat acteren geen exacte wetenschap is waarbij je eerst moet leren wat 1+1 is voor je 1+2 kunt oplossen, kan je beginnen wanneer je maar wilt. Lessen mag je opnemen op data die voor jou geschikt zijn: we werken met tienbeurtenkaarten, zodat er niets wordt aangerekend als je een keer niet kunt komen!

Onze cursussen vallen onder de UiTPAS-activiteiten en jouw inschrijving is volledig zodra we een bewijs van jouw betaling hebben ontvangen. Een cursusblok kost 714 euro (inclusief btw). Indien je geen btw hoeft te betalen, wordt dat 590 euro. Kansarme cursisten uit Gent genieten een verlaagd tarief met de UiTPAS.

Storten doe je op bankrekeningnummer BE29 9731 1794 5364, met vermelding ‘Acteercursus Badass Intensive Acting Studios’. Ben je zelfstandige of heb je een eigen zaak? Vergeet dan ook zeker niet een factuur te vragen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Vlieger Freinetschool
Wasstraat 120
9000 Gent
Van 14 oktober 2018 tot 2 februari 2020 (zo van 14:00 tot 18:00)
Badass
€ 714,0
dirk@badass.be
+32494382744
www.intensiveacting.com