Ulrich Libbrecht wandeling

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Milieu en natuur

We wandelen rondom Zulzeke als eerbetoon aan prof. dr. Ulrich Libbrecht, uit dankbaarheid voor zijn inzet voor de bescherming van het landschap van de Vlaamse Ardennen. De wandeling leidt langs zijn geliefde paden, vanuit het dorp doorheen het inspirerende landschap.  We wandelen door en rond Zulzeke als eerbetoon aan Ulrich Libbrecht, filosoof, milieuactivist van het eerste uur en beschouwer ... Lees meer

We wandelen rondom Zulzeke als eerbetoon aan prof. dr. Ulrich Libbrecht, uit dankbaarheid voor zijn inzet voor de bescherming van het landschap van de Vlaamse Ardennen. De wandeling leidt langs zijn geliefde paden, vanuit het dorp doorheen het inspirerende landschap. 

We wandelen door en rond Zulzeke als eerbetoon aan Ulrich Libbrecht, filosoof, milieuactivist van het eerste uur en beschouwer van het landschap van de Vlaamse Ardennen. De wandeling leidt langs zijn geliefde paden, vanuit het dorp doorheen het landschap. Els Janssens begeleidt ons en staat stil bij enkele belangrijke ideeën van Ulrich Libbrecht die de beleving en de waarde van de natuur centraal stellen.

In samenwerking met Route 42, Stadsbibliotheek Zottegem, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Els Janssens
Kerk van Zulzeke
Zulzekestraat 19
9690 Kluisbergen
woe 11/09/19 van 18:00 tot 21:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 10,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30