Uitstap: Brussels Congo

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Samenleving

Het vernieuwde Afrikamuseum in Tervuren opent zijn deuren weer. In de voormiddag bezoeken we het museum met een gids. We maken kennis met Afrikaanse kunst en cultuur. Daarna bespreken we dit bezoek vanuit ons koloniale verleden. In de namiddag gaan we op zoek naar Congo in Brussel. Welke sporen van ons koloniale verleden vinden we vandaag nog in Brussel?   Het vernieuwde Afrikamuseum in ... Lees meer

Het vernieuwde Afrikamuseum in Tervuren opent zijn deuren weer. In de voormiddag bezoeken we het museum met een gids. We maken kennis met Afrikaanse kunst en cultuur. Daarna bespreken we dit bezoek vanuit ons koloniale verleden. In de namiddag gaan we op zoek naar Congo in Brussel. Welke sporen van ons koloniale verleden vinden we vandaag nog in Brussel?  

Het vernieuwde Afrikamuseum in Tervuren opent zijn deuren weer. In de voormiddag bezoeken we het museum met een gids. We maken kennis met Afrikaanse kunst en cultuur. Daarna bespreken we dit bezoek vanuit ons koloniale verleden. In de namiddag gaan we op zoek naar Congo in Brussel. Welke sporen van ons koloniale verleden vinden we vandaag nog in Brussel? Heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je minder. Schrijf je in via Rap op Stap: http://horizontvzw.be/contact.

In samenwerking met Horizont vzw

Kathleen Haesen
Toon kaart Koninklijk Museum voor Midden-Afrika
Leuvensesteenweg 13
3080 Tervuren
za 26/10/19 van 08:15 tot 19:30
Vormingplus Limburg vzw
€ 50,0
Inschrijven
info@vormingpluslimburg.be
011/56.01.00