Training crea- en kookvrijwilligers - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Samenleving

Je bent ergens best goed in en je wil je talent delen met anderen? Koken, knutselen, dansen, gitaar spelen ... ? Wij leren je hiervan een leuke en leerrijke activiteit te maken en deze als vrijwilliger te begeleiden bij groepen.   Je bent ergens best goed in en je wil je talent delen met anderen? Koken, knutselen, dansen, gitaar spelen ... ? Wij leren je hiervan een leuke en leerrijke ... Lees meer

Je bent ergens best goed in en je wil je talent delen met anderen? Koken, knutselen, dansen, gitaar spelen ... ? Wij leren je hiervan een leuke en leerrijke activiteit te maken en deze als vrijwilliger te begeleiden bij groepen.  

Je bent ergens best goed in en je wil je talent delen met anderen? Koken, knutselen, dansen, gitaar spelen ... ? Wij leren je hiervan een leuke en leerrijke activiteit te maken en deze als vrijwilliger te begeleiden bij groepen. In 2 trainingssessies helpen we je concreet op weg om je activiteit praktisch, planmatig en inhoudelijk uit te werken. Daarnaast trainen we je vaardigheden in het werken met en begeleiden van een deelnemersgroep.

In samenwerking met Horizont vzw

Karolien Nouwen
Toon kaart Vormingplus Limburg vzw
Cellebroedersstraat 13-15
3500 Hasselt
za 19/10/19 van 10:00 tot 13:00 za 26/10/19 van 10:00 tot 13:00
Vormingplus Limburg vzw
€ 18,0
Inschrijven
info@vormingpluslimburg.be
011/56.01.00