Tango voor (half)gevorderden // Winterreeks

Opvoeding

Tango, dans der verleiding. Via eenvoudige en speelse begeleiding doen we de geheimen van de Argentijnse tango uit de doeken. Om tango te dansen moet je alleen maar kunnen stappen. Al vlug zet je de meest sensuele passen op meeslepende tangomelodieën. In Aalst is er ondertussen een stevige groep tangoliefhebbers en -dansers aanwezig. In de winterreeks zijn er lessen voor zowel beginners ... Lees meer

Tango, dans der verleiding. Via eenvoudige en speelse begeleiding doen we de geheimen van de Argentijnse tango uit de doeken. Om tango te dansen moet je alleen maar kunnen stappen. Al vlug zet je de meest sensuele passen op meeslepende tangomelodieën.

In Aalst is er ondertussen een stevige groep tangoliefhebbers en -dansers aanwezig. In de winterreeks zijn er lessen voor zowel beginners (inclusief dansers die al een lessenreeks gevolgd hebben) als (half)gevorderden. Wie de voorbije jaren al door de tangomicrobe gebeten werd, kan zich blijven vervolmaken. In de lentereeks gaan we verder met een groep voor beide niveaus samen.

Klik hier voor de winterreeks voor beginners

Klik hier voor de lentereeks ((half)gevorderden)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Aalst - BaO - Basisschool De Duizendpootjes - SBS
Binnenstraat 157
9300 Aalst
dinsdag 14 januari 2020 van 20:30 tot 22:00
CC De Werf
€ 87,5
ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
www.ccdewerf.be/agenda/2833/tango-voo...