Stilte in de stad | Stille wandeling

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Zingeving, filosofie en religie

Het stilteplatform Genster nodigt jullie uit om een pad te wandelen in een stadsdeel volop in beweging. We ontdekken de symboliek van het begin- en het eindpunt. Door onderweg stil te staan en rondom te kijken, laten we de omgeving spreken. Er is veel te zien en te (her)ontdekken. Bernadette Vandecatsye, die voor een artistiek project samenwerkte met de stad Gent, zorgt voor de begeleiding. ... Lees meer

Het stilteplatform Genster nodigt jullie uit om een pad te wandelen in een stadsdeel volop in beweging. We ontdekken de symboliek van het begin- en het eindpunt. Door onderweg stil te staan en rondom te kijken, laten we de omgeving spreken. Er is veel te zien en te (her)ontdekken. Bernadette Vandecatsye, die voor een artistiek project samenwerkte met de stad Gent, zorgt voor de begeleiding.

Het stilteplatform Genster nodigt jullie uit om een pad te wandelen in een stadsdeel volop in beweging. We ontdekken de symboliek van het begin- en het eindpunt. Door onderweg stil te staan en rondom te kijken, laten we de omgeving spreken. Er is veel te zien en te (her)ontdekken. Wandelen in stille waarneming op dit pad uitgestippeld door Bernadette Vandecatsye, die voor een artistiek project samenwerkte met de stad Gent, zal ongetwijfeld een stempel afdrukken in jouw herinnering.

In samenwerking met Genster - Lokaal platform Waerbeke vzw

Carine De Wilde
Toon kaart Gerechtsgebouw
Opgeëistenlaan 401
9000 Gent
za 26/10/19 van 19:00 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
gratis
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265