Sterren en planeten - Volzet

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Deze rijk geïllustreerde cursus is geschikt voor iedereen die zelf het heelal wil observeren, met kleine of grote hulpmiddelen. Kijk jij ’s nachts wel eens naar boven om je te verbazen over de uitgestrektheid van ons heelal en de vele sterren? Wil je jouw kennis over het heelal op een eenvoudige manier uitbreiden? Ben je benieuwd hoe je bekende sterrenbeelden en planeten aan de hemel kan ... Lees meer

Deze rijk geïllustreerde cursus is geschikt voor iedereen die zelf het heelal wil observeren, met kleine of grote hulpmiddelen.

Kijk jij ’s nachts wel eens naar boven om je te verbazen over de uitgestrektheid van ons heelal en de vele sterren? Wil je jouw kennis over het heelal op een eenvoudige manier uitbreiden? Ben je benieuwd hoe je bekende sterrenbeelden en planeten aan de hemel kan terugvinden? Of hoe je met een telescoop werkt? Deze rijk geïllustreerde cursus is geschikt voor iedereen die zelf wil observeren, met kleine of grote hulpmiddelen. De datum voor de vierde sessie wordt in overleg met de groep vastgelegd en hangt onder andere af van het weer.

In samenwerking met Route 42, Stadsbibliotheek Zottegem, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Ivo Demeulenaere
Toon kaart Stadsbibliotheek Zottegem
Kasteel van Egmont, Heldenlaan
9620 Zottegem
do 21/11/19 van 19:30 tot 22:00 do 28/11/19 van 19:30 tot 22:00 do 05/12/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 40,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30