START INSCHRIJVINGEN KUNSTACADEMIE.GEEL

Meerdere kunstvormen

De Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunst van Geel geeft deeltijds kunstonderwijs aan iedereen vanaf 6 jaar. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen er zich in de verschillende ateliers artistiek en creatief ontplooien. Enige kunstzinnige voorkennis is hiervoor niet vereist, wel de goesting om actief bezig te zijn met kunst. Je inschrijving in de kunstacademie betekent het startschot ... Lees meer

De Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunst van Geel geeft deeltijds kunstonderwijs aan iedereen vanaf 6 jaar. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen er zich in de verschillende ateliers artistiek en creatief ontplooien. Enige kunstzinnige voorkennis is hiervoor niet vereist, wel de goesting om actief bezig te zijn met kunst.
Je inschrijving in de kunstacademie betekent het startschot voor een boeiende exploratietocht in de wereld van de beeldende kunsten. Onderweg leer je kijken naar, nadenken over en genieten van kunst. Je zintuigen worden aangescherpt. Maar vooral kan je er zelf actief creërend aan de slag met uiteenlopende materialen en technieken. Zin voor verwondering, ontdekking en experiment zijn er, naast een degelijke kunstopleiding, belangrijke sleutelbegrippen.

Voortdurend zal de atelierleraar/kunstenaar je motiveren, sensibiliseren en uitdagen om steeds verder te gaan in je persoonlijke zoektocht. Het ontwikkelen van artistieke creativiteit is geen eenvoudig gegeven. De interactie tussen leerling en leraar is hierbij steeds van groot belang. Onze sterkste troef is een individuele begeleiding, waardoor elke leerling volgens zijn eigen tempo kan groeien en evolueren.

Kiezen voor de Kunstacademie van Geel betekent kiezen voor een intense en verrijkende ervaring. En dit in een omgeving die inspireert, prikkelt en stimuleert maar tegelijk ook rust geeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Stedelijke Academie Beeldende Kunst
Kollegestraat 118
2440 Geel
Van za 15 juni 2019 00:00 tot ma 30 september 2019 23:59
kunstacademie Geel
ariane.van.der.veken@geel.be, kunstacademie@geel.be
014 56 65 60