Spraakwater - Vitalski

Don Vitalski zet enkele van de vreemdste en meest bizarre weetjes voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat het in Albuquerque wettelijk verboden is om met een valse snor in een kerk te stappen? Don Vitalski zet in de lezing ‘Pinguïns kunnen toch wel vliegen’ de vreemdste en meest nutteloze kennis voor je op een rijtje. Wist je bijvoorbeeld dat... het in Albuquerque wettelijk verboden is ... Lees meer

Don Vitalski zet enkele van de vreemdste en meest bizarre weetjes voor je op een rij. Wist je bijvoorbeeld dat het in Albuquerque wettelijk verboden is om met een valse snor in een kerk te stappen?

Don Vitalski zet in de lezing ‘Pinguïns kunnen toch wel vliegen’ de vreemdste en meest nutteloze kennis voor je op een rijtje.


Wist je bijvoorbeeld dat...het in Albuquerque wettelijk verboden is om met een valse snor naar binnen te stappen in een kerk?
een mens nooit met zijn eigen tong zijn eigen elleboog kan aanraken?
er geen enkel woord is dat rijmt op twaalf?


 


In deze lezing, met een korte publieksquiz op het einde, serveert Don Vitalski je deze en andere wereldschokkende waarheden. Je stapt de bib weer buiten als een wijzer mens, niet zonder flink wat te hebben afgelachen, maar vooral zonder één leugen te hebben moeten aanhoren.


Want, inderdaad: pinguïns kunnen toch wel vliegen! (zij het liefst in een onderkoeld vliegtuig…)


 

Lezingen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
donderdag 14 november 2019om 20:30
vrijetijdscentrum de Schelde
€ 26,0
Inschrijven
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...