Spraakwater - Tina Favache

Als opruimcoach houdt Tina er van om dingen beter, mooier en gemakkelijker te maken. Daarvoor is er nood aan overzicht en structuur. Met haar energie en organisatievermogen helpt ze anderen om rust en structuur te vinden. Overleef de feestdagen en bereid je voor op een opgeruimd 2020. Tina Favache is opruimcoach en auteur van 'Mijn opruimboek'. Ze houdt er van om dingen beter, mooier en ... Lees meer

Als opruimcoach houdt Tina er van om dingen beter, mooier en gemakkelijker te maken. Daarvoor is er nood aan overzicht en structuur. Met haar energie en organisatievermogen helpt ze anderen om rust en structuur te vinden. Overleef de feestdagen en bereid je voor op een opgeruimd 2020.

Tina Favache is opruimcoach en auteur van 'Mijn opruimboek'. Ze houdt er van om dingen beter, mooier en makkelijker te maken. Maar daarvoor heb je flink wat overzicht en structuur nodig. In haar zoektocht naar meer tijd en rust, ontdekte ze dat organiseren haar tweede natuur is. Ze doet dat met grenzeloze energie en het gaat bijna vanzelfsprekend. Haar energie en organisatievermogen zet ze nu in om anderen te helpen rust en structuur te vinden.


Met de feestdagen in zicht geeft ze ook enkele tips om tijdens deze drukke periode het hoofd koel te houden. Super interessant als je eindelijk wil weten hoe je alles op zijn plaats krijgt en vooral daar houdt.

Lezingen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
donderdag 12 december 2019om 20:30
vrijetijdscentrum de Schelde
€ 26,0
Inschrijven
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...