Solotentoonstelling Maya Bogaert

Kunst en kunsteducatie

De winnaars van de derde Badhuiscollectie stellen ten toon. Bij deze vernissage komt Maya Bogaert op bezoek tot 17 november. Verschillende kunstenaars vanuit Antwerpen-Noord namen deel aan de spannende Badhuiscollectie.  Op 25 januari wierp een professionele jury haar oog op de kunstwerken en hakten zij de moeilijke knoop door en besloten ze van wie ze nog meer werken wilden zien. Maya Bogaert ... Lees meer

De winnaars van de derde Badhuiscollectie stellen ten toon. Bij deze vernissage komt Maya Bogaert op bezoek tot 17 november.

Verschillende kunstenaars vanuit Antwerpen-Noord namen deel aan de spannende Badhuiscollectie.  Op 25 januari wierp een professionele jury haar oog op de kunstwerken en hakten zij de moeilijke knoop door en besloten ze van wie ze nog meer werken wilden zien. Maya Bogaert is één van de winnaars en wint een solotentoonstelling in Het Oude Badhuis. 


Maya Bogaert is storycreator, architect en fotograaf. Geboeid door de ontastbare, vluchtige dingen in de ruimte om ons heen. Ze capteert haar nieuwsgierige en dromerige blik in haar werk en creëert zo verhalen die nieuwe vragen stellen, verwonderen en het vanzelfsprekende, ook een woord biedt.


Vernissage op donderdag 10 oktober | 19.30 – 21.00 uur

Nadien is de expo te bezichtigen van vrijdag 11 oktober tot en met zaterdag 16 november, tijdens de openingsuren van Het Oude Badhuis

Gratis

Maya Bogaert
ontmoetingscentrum het Oude Badhuis
Stuivenbergplein 38
2060 Antwerpen
Van 10 oktober 2019 tot 16 november 2019
Het Oude Badhuis
gratis
www.oudebadhuis.be/nl/event/47516/sol...