Soepcafé

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Milieu en natuur

In Soepcafé toveren we voedseloverschotten die weggegooid zouden worden, maar nog perfect eetbaar zijn om in een heerlijk buffet. Kom meekoken of mee eten. In Soepcafé gaan we aan de slag met voedseloverschotten in de sociale kruidenier Antenne. Voedseloverschotten die weggegooid zouden worden, maar nog perfect eetbaar zijn toveren we om in een heerlijk buffet.  We starten om 9.30 u. met het ... Lees meer

In Soepcafé toveren we voedseloverschotten die weggegooid zouden worden, maar nog perfect eetbaar zijn om in een heerlijk buffet. Kom meekoken of mee eten.

In Soepcafé gaan we aan de slag met voedseloverschotten in de sociale kruidenier Antenne. Voedseloverschotten die weggegooid zouden worden, maar nog perfect eetbaar zijn toveren we om in een heerlijk buffet.  We starten om 9.30 u. met het sorteren van groenten en beslissen samen wat er op het menu staat. Dan is het tijd om te schillen, bakken, koken en gratineren. Ben je geen kok maar kom je wel graag meeëten? Iedereen is vanaf 12.30 u. welkom in de ontmoetingsruimte van Antenne om gratis een bordje te vullen. Een beetje hulp bij de afwas of een eventuele vrijwillige bijdrage wordt echter niet geweigerd.

Organised by Antenne

Vanessa De Leenheer
Toon kaart Antenne
Torhoutsesteenweg 291
8400 Oostende
vrij 27/03/20 van 09:30 tot 12:30
VormingPlus Oostende-Westhoek
gratis
Inschrijven
oostende@vormingplus.be
059/50.39.52