Soep met ballen! - Stress en seksualiteit

Liefde overwint alles, beweerden de Romeinen al stellig. Maar kan ze ook stress en burnout overleven? Samen met prof. dr. Elke Van Hoof startte klinisch seksuoloog dr. Hubert Van Puyenbroeck enkele jaren geleden een groot VUB-onderzoek naar de relatie tussen stress en seksualiteit. Inmiddels zijn de resultaten zo goed als verwerkt en gepubliceerd. Tijd dus voor een uiteenzetting in mensentaal! ... Lees meer

Liefde overwint alles, beweerden de Romeinen al stellig. Maar kan ze ook stress en burnout overleven? Samen met prof. dr. Elke Van Hoof startte klinisch seksuoloog dr. Hubert Van Puyenbroeck enkele jaren geleden een groot VUB-onderzoek naar de relatie tussen stress en seksualiteit. Inmiddels zijn de resultaten zo goed als verwerkt en gepubliceerd. Tijd dus voor een uiteenzetting in mensentaal!

“Soep met Ballen!” doorbreekt elke maand met een mini-lezing de middagroutine. Wij voorzien soep en brood (inbegrepen in de prijs), thema’s die je raken en sprekers aan wie je iets hebt. Van 12.15 tot 13.15 (wie langer kan blijven, mag gerust napraten) bieden we actuele, boeiende en nuttige informatie, op smaak gebracht met de antwoorden op jouw vragen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Huis van de Mens
Sainctelettesquare 17
1000 Brussel
vrijdag 6 maart 2020 van 12:15 tot 13:15
Uitstraling Permanente Vorming
€ 5,0
upv@vub.be
02 614 8220
upv.vub.ac.be