Slotconferentie EU-project Badges: erfgoed maakt ons wijzer!

Erfgoed

Door cultureel of natuurlijk erfgoed te bezoeken, kom je er meer over te weten. Ook kun je door erfgoed bredere competenties ontwikkelen. Hoe kan een tentoonstelling, monument of landschap hieraan bijdragen? Hoe kunnen zij zich zó presenteren en zó beleefd worden, dat mensen gemotiveerd raken om zich er verder in te verdiepen en zich verder te ontwikkelen? Hoe kun je deze persoonlijke ... Lees meer

Door cultureel of natuurlijk erfgoed te bezoeken, kom je er meer over te weten. Ook kun je door erfgoed bredere competenties ontwikkelen.
Hoe kan een tentoonstelling, monument of landschap hieraan bijdragen? Hoe kunnen zij zich zó presenteren en zó beleefd worden, dat mensen gemotiveerd raken om zich er verder in te verdiepen en zich verder te ontwikkelen? Hoe kun je deze persoonlijke ontwikkeling zichtbaar maken? En hoe kun je hieraan erkenning geven?
Het EU-project BADGES geeft u hiervoor handvatten. Het biedt een kader waarmee je aantrekkelijk competentiegericht leren in erfgoedsettings kan vormgeven. Verder ontwikkelde het een methode om dit leren te valideren.
Op 5 september delen de BADGES-partners hun pilootprojecten en visie graag met jou in de slotconferentie in Alden Biesen. In de namiddag leer je in een interactieve workshop hoe ‘badging’ in jouw organisatie eruit kan zien en heb je de unieke kans om contact te leggen met collega’s uit andere Europese landen.
Het volledige programma en inschrijvingsformulier vindt u op de website van Alden Biesen (inschrijving verplicht). De conferentie vindt deels in het Engels, deels in het Nederlands plaats.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen
donderdag 5 september 2019 van 10:00 tot 17:00
Landcommanderij Alden Biesen
gratis
www.alden-biesen.be/nl/darts-digital-...
myriam.swinnen@vlaanderen.be
089 51 93 53