Sightjogging: A op een drafje!

Erfgoed

Sightjogging is een fenomeen dat de laatste jaren uit de Amerikaanse steden is komen overwaaien en nu ook stilaan in Europa ingeburgerd raakt.Een sightjogging uitstap heeft een dubbele functie: - je fysieke conditie op peil houden door je zowat een uurtje aan een gezapig tempo te laten lopen - onderweg steek je vanalles op over de stedelijke omgeving waarin je jogt. Lees meer

Sightjogging is een fenomeen dat de laatste jaren uit de Amerikaanse steden is komen overwaaien en nu ook stilaan in Europa ingeburgerd raakt.
Een sightjogging uitstap heeft een dubbele functie:
+ je fysieke conditie op peil houden door je zowat een uurtje aan een gezapig tempo te laten lopen.
+ onderweg steek je vanalles op over de stedelijke omgeving waarin je jogt.

U verkent joggend het historische stadscentrum onder begeleiding van een coach/gids die het tempo aangeeft. Onderweg geeft uw coach allerhande weetjes over de bezochte locaties mee. En het blijft niet louter bij een stratenloop: af en toe jogt u ook door een kerk- of museumtuin die normaliter enkel voor betalende museumbezoekers toegankelijk is.
Met andere woorden: zelfs als u Antwerpen reeds goed kent, maakt u op een verrassende manier opnieuw kennis met de stad! U krijgt immers veel meer te zien dan bij een gewone wandeling.
Deze sightjogging is geschikt voor iedereen die over een normale fysieke conditie beschikt. Het parcours van 5 km wordt in circa een uur afgelegd. Géén sprinttoestanden dus.

PRAKTISCHE INFO
Groepen :: Te voet
Vertrek: 11 uur, Steenplein, 2000 Antwerpen
Einde: ca. 12 uur, idem
Duur: 1 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Steenplein
Steenplein -
2000 Antwerpen
Op afspraak
Antwerpen Averechts
€ 80,0
www.antwerpenaverechts.be