Seniorensporteldag Diest

Bal en racketsport

Begeleide uitstap of rondleiding

Alle 50-plussers zijn welkom op de regionale sporteldagen, waar de sportdiensten van de regio Winge-Demervallei inspiratie en krachten bundelen om een rijk en gevarieerd sportelprogramma aan te bieden: Voor jonger en ouder, vertrouwde sporten en verrassende en onbekende, recreatief of competitief, spannend of ontspannend, en bovenal samen plezant en gezond actief zijn. Van lijndans tot lady's ... Lees meer

Alle 50-plussers zijn welkom op de regionale sporteldagen, waar de sportdiensten van de regio Winge-Demervallei inspiratie en krachten bundelen om een rijk en gevarieerd sportelprogramma aan te bieden: Voor jonger en ouder, vertrouwde sporten en verrassende en onbekende, recreatief of competitief, spannend of ontspannend, en bovenal samen plezant en gezond actief zijn.

Van lijndans tot lady's jazz, beweegbank en interactieve beweegwand, petanquetoernooi en kubb, curve bowling en drums alive, maar evengoed een toeristische wandeling, kaarten en gezelschapsspelen kan je hier beoefenen en zelfs dronevliegen kan je leren.
Bekijk even de uitnodiging voor het volledige aanbod.
Onthaal vanaf 9 uur, verwelkoming om 9.45 uur, om tegen 10 uur te starten met sportelen. Van 12 tot 13.30 uur middagpauze, en dan weer activiteit tot 15.30 uur. om feestelijk af te sluiten tegen 16 uur.
Sportschoenen zijn een must, en wie mee wil fietsen brengt zijn eigen fiets mee.
Discobar Orka zorgt voor muzikale actie.

CC Den Amer
Nijverheidslaan 24
3290 Diest
dinsdag 17 september 2019om 09:30
ILV Sportregio Winge-Demervallei
€ 9,0
sport@tielt-winge.be
016 63 95 61