Repair Café

Samenleving

Wij organiseren op zaterdag 28 maart tussen 9u30 en 12u30 opnieuw een Repair Café. Breng je kapotte spullen mee om te herstellen met de hulp van de aanwezige Handige Harry’s en Mariekes of kom gewoon eens langs om een kijkje te nemen. Je kan al zeker terecht op dit Repair Café voor het herstellen van kleding, fietsen, klein electro en lijm- en plakwerkjes. De herstellingen zijn gratis, enkel ... Lees meer

Wij organiseren op zaterdag 28 maart tussen 9u30 en 12u30 opnieuw een Repair Café.

Breng je kapotte spullen mee om te herstellen met de hulp van de aanwezige Handige Harry’s en Mariekes of kom gewoon eens langs om een kijkje te nemen. Je kan al zeker terecht op dit Repair Café voor het herstellen van kleding, fietsen, klein electro en lijm- en plakwerkjes.

De herstellingen zijn gratis, enkel het gebruikte materiaal is te betalen. Wil je zeker zijn dat je herstelling kan doorgaan breng dan de reservestukken (rits, knop, remblokjes…) mee.

En terwijl je wacht of na de herstelling kan je aan de bar een kop koffie, biertje of fruitsap drinken en nakaarten met buren of kennissen.

Meer info vind je op www.repaircafe.org of op https://www.bewustverbruiken.be/rubriek/wij-repareren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Scherpenheuvel-Zichem
Westelsebaan 134
3271 Averbode
zaterdag 28 maart 2020 van 09:30 tot 12:30
Transitie Scherpenheuvel-Zichem vzw
transitie_scherpenheuvelzichem@live.be