REIKI 1

Persoon en relaties

Reiki is een vorm van natuurlijk genezen via zachte en sacrale aanraking. Reiki herstelt de gezondheid en harmonie van het fysieke lichaam, deblokkeert emotionele stagnatie en activeert een intiemere verbinding met de wereld van het spirituele. Reiki is ook een heerlijke en gemakkelijke manier van zelfgenezing. Reiki werkt met de vibratie van liefde en mededogen. Haar recente oorsprong gaat ... Lees meer

Reiki is een vorm van natuurlijk genezen via zachte en sacrale aanraking. Reiki herstelt de gezondheid en harmonie van het fysieke lichaam, deblokkeert emotionele stagnatie en activeert een intiemere verbinding met de wereld van het spirituele. Reiki is ook een heerlijke en gemakkelijke manier van zelfgenezing.
Reiki werkt met de vibratie van liefde en mededogen. Haar recente oorsprong gaat terug tot Japan en het levenswerk van Dr. Mikao Usui (1865-1926). Reiki werd naar het Westen gebracht door de legendarische Hawayo Takata (1900-1980). De huidige lijndrager is Phyllis Furumoto met wie Frank veel van zijn Reiki studies heeft gedaan en met wie hij regelmatig samenwerkt.
Op veel plekken ter wereld wordt Reiki inmiddels in ziekenhuizen aangeboden als een complementaire behandeling. Er zijn immers geen negatieve gevolgen en heel vaak voelen mensen minder pijn en meer harmonie en levensvreugde. Wetenschappelijke studies hebben een verband kunnen aantonen met een breed gamma van welzijnsfactoren
In de 1e graads Reiki klas ontvangt elke deelnemer een serie van 4 initiaties en geven we Reiki behandelingen aan onszelf en aan elkaar. Zo ontstaat er een diepere toegang tot deze mysterieuze vorm van universele levensenergie.
Frank en Kathy geven de essentie van Reiki door met respect voor de traditie en via 'onderwijsverhalen'. De symboliek van deze verhalen spreekt op een directe manier tot hart en ziel en ontmoet de student precies waar hij/zij is op het levenspad.
Frank doet al 25 jaar lang Reiki en heeft vele mensen hierin opgeleid. Hij is lid van de Reiki Alliantie en was, samen met zijn Reiki Meester Phil Morgan, verantwoordelijk voor de leiding van de 25e NorthWest Reiki Gathering. Hij heeft sinds lang een drukke Reiki praktijk en geeft de Reiki training aan de studenten van de Oregon School of Massage. Kathy begon met Reiki in 1993 en werd Reiki Meester onder Paul Mitchell in 2007. Met hun gekende enthousiasme zijn Frank en Kathy zeer dankbaar deze cursus, die bij vele mensen een diepe transformatie teweeg brengt, aan te bieden in het Oost West Centrum.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
Van 31 mei 2019 tot 2 juni 2019 (vr van 19:30 tot 22:00, za van 10:00 tot 17:00, zo van 10:00 tot 17:00)
Oost West Centrum
€ 250,0
www.owc.be/alle-cursussen/reiki-1-1759
info@owc.be
03 230 13 82