Regelgeving voedselveiligheid - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Voeding

Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiëne is in het bakhuis aangewezen? Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Koen De Roover werkt voor de voorlichtings- en begeleidingscel van het FAVV. Hij schetst ... Lees meer

Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiëne is in het bakhuis aangewezen? Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Koen De Roover werkt voor de voorlichtings- en begeleidingscel van het FAVV. Hij schetst het kader waar je als particulier bezitter van een houtgestookte oven best rekening mee houdt om op een veilige en verantwoorde manier de producten van je oven aan te bieden. Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiëne is in het bakhuis aangewezen? Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Koen De Roover
Toon kaart Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Sint-Annastraat 8
9620 Zottegem
do 02/04/20 van 20:00 tot 21:30
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
gratis
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30