Racisme. Over wonden en veerkracht

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Politiek en maatschappij

Er is in de samenleving veel aandacht voor zij die racistische uitspraken doen of daden plegen, maar hoe zit het met de slachtoffers? Aan de hand van tientallen voorbeelden toont Naima Charkaoui wat racisme doet met mensen, hoe racisme de gezondheid en de ontwikkeling schaadt van wie erdoor geviseerd wordt.  Racisme is een ernstig maatschappelijk probleem dat mensen schaadt. Sommige vormen van ... Lees meer

Er is in de samenleving veel aandacht voor zij die racistische uitspraken doen of daden plegen, maar hoe zit het met de slachtoffers? Aan de hand van tientallen voorbeelden toont Naima Charkaoui wat racisme doet met mensen, hoe racisme de gezondheid en de ontwikkeling schaadt van wie erdoor geviseerd wordt. 

Racisme is een ernstig maatschappelijk probleem dat mensen schaadt. Sommige vormen van racisme zijn strafbaar, andere zijn dan weer heel subtiel maar daarom niet minder kwetsend. Er is in de samenleving veel aandacht voor zij die racistische uitspraken doen of daden plegen, maar hoe zit het met de slachtoffers? Aan de hand van tientallen voorbeelden toont Naima Charkaoui wat racisme doet met mensen, hoe racisme de gezondheid en de ontwikkeling schaadt van wie erdoor geviseerd wordt. 

In samenwerking met Stad Geraardsbergen, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Naima Charkaoui
Toon kaart Jeugdcentrum De Spiraal
Zakkaai 29
9500 Geraardsbergen
do 27/02/20 van 19:30 tot 21:30
Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
€ 10,0
Inschrijven
info@vormingplus-vlad.be
09 330 21 30