Pubers opvoeden? - Geannuleerd

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Opvoeding

Met een puber in huis verlang je als ouder weleens terug naar de kindertijd, toen je nog vat had op je kind. Waarom is het zo moeilijk om pubers te begrijpen? Wat verandert er in je rol als ouder of opvoeder? Hoe kan je grenzen stellen en toch het contact behouden? En wat kan je van hen leren? Je krijgt meer inzicht in hun ontwikkeling en wisselt ervaringen uit met andere ouders. Met een puber ... Lees meer

Met een puber in huis verlang je als ouder weleens terug naar de kindertijd, toen je nog vat had op je kind. Waarom is het zo moeilijk om pubers te begrijpen? Wat verandert er in je rol als ouder of opvoeder? Hoe kan je grenzen stellen en toch het contact behouden? En wat kan je van hen leren? Je krijgt meer inzicht in hun ontwikkeling en wisselt ervaringen uit met andere ouders.

Met een puber in huis verlang je als ouder weleens terug naar de kindertijd, toen je nog vat had op je kind. Waarom is het zo moeilijk om pubers te begrijpen? Wat verandert er in je rol als ouder of opvoeder? Hoe kan je grenzen stellen en toch het contact behouden? En wat kan je van hen leren? Je krijgt meer inzicht in de ontwikkeling van pubers en wisselt ervaringen uit met andere ouders. Tijdens de tweede en derde avond krijg je handvatten mee om pubers te leren omgaan met moeilijkheden zoals verdriet, problemen op school, gepest worden ... Zo help je hen weerbaarder te worden. We bekijken het allemaal met wat humor, zodat je er ook als ouder sterker uitkomt. 

In samenwerking met Bibliotheek De Krook

Yvette Stevens
Toon kaart Bibliotheek Zwijnaarde - F5
Heerweg-Zuid 22
9052 Zwijnaarde
di 05/11/19 van 19:30 tot 22:00 di 12/11/19 van 19:30 tot 22:00 di 19/11/19 van 19:30 tot 22:00
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 41,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265