Plantaardig koken volgens de seizoenen- reeks

Voeding

Seizoenskoken heeft massa's voordelen: je wordt elke week verrast met nieuwe ingrediënten die net geoogst zijn, je bent beter gewapend tegen zowel de koude als de hitte en je eet geen twee keer helemaal dezelfde maaltijd. In deze reeks gaan we elke maand aan de slag met seizoensgroenten: de eerste pompoenen in de herfst, allerlei wortelgroenten in de winter, fris lente-groen en zomerse ... Lees meer

Seizoenskoken heeft massa's voordelen: je wordt elke week verrast met nieuwe ingrediënten die net geoogst zijn, je bent beter gewapend tegen zowel de koude als de hitte en je eet geen twee keer helemaal dezelfde maaltijd.
In deze reeks gaan we elke maand aan de slag met seizoensgroenten: de eerste pompoenen in de herfst, allerlei wortelgroenten in de winter, fris lente-groen en zomerse overvloed.
We vullen onze oogst aan met volle granen en plantaardige eiwitbronnen (bonen, linzen, tempeh en seitan) en volgen ook met onze kooktechnieken de seizoenen: soepen en stoofpotjes in de herfst, ovenschotels in de winter, snellere kooktechnieken in de lente en slaatjes in de zomer.
Ook dessertjes, het ontbijt, dressings, burgers en koken met restjes komen aan bod.
Op het eind van de reeks heb je dus niet enkel een bundel vol recepten, maar ook massa's improvisatie-inspiratie en een voorraadkast waaruit je steeds kan putten om elke keer opnieuw een nieuwe verrassende maaltijd op tafel te toveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18
di 22 januari 2019 van 19:30 tot 22:00
di 19 februari 2019 van 19:30 tot 22:00
di 19
maart 2019 van 19:30 tot 22:00
di 23 april 2019 van 19:30 tot 22:00
di 21 mei 2019 van 19:30 tot 22:00
di 11 juni 2019 van 19:30 tot 22:00
di 10 september 2019 van 19:30 tot 22:00
di 8 oktober 2019 van 19:30 tot 22:00
di 5 november 2019 van 19:30 tot 22:00
di 3 december 2019 van 19:30 tot 22:00
Oost West Centrum
€ 330,0
owc.be/programma/plantaardig-koken-vo...
info@owc.be
+32 3 230 13 82