Peter Verlinden over kinderen op de vlucht

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Interculturele vorming

Tussen de vluchtelingen die ons land opvangt, bevinden zich ook heel wat kinderen en minderjarigen. Peter Verlinden maakt zich druk om het feit dat deze jongeren nauwelijks begeleiding en opvang krijgen. Zijn lezing is gebaseerd op de jongste gegevens over de vluchtelingencrisis en op de persoonlijke ervaring van zijn echtgenote. Tussen de vluchtelingen die ons land opvangt, bevinden zich ook ... Lees meer

Tussen de vluchtelingen die ons land opvangt, bevinden zich ook heel wat kinderen en minderjarigen. Peter Verlinden maakt zich druk om het feit dat deze jongeren nauwelijks begeleiding en opvang krijgen. Zijn lezing is gebaseerd op de jongste gegevens over de vluchtelingencrisis en op de persoonlijke ervaring van zijn echtgenote.

Tussen de vluchtelingen die ons land opvangt, bevinden zich ook heel wat kinderen en minderjarigen. Zij ontvluchtten, al dan niet samen met hun ouders, conflictgebieden zoals Syrië, Afghanistan en Irak. Peter Verlinden maakt zich druk om het feit dat deze jongeren nauwelijks begeleiding en opvang krijgen. Zijn lezing is gebaseerd op de jongste gegevens over de vluchtelingencrisis en op de persoonlijke ervaring van zijn echtgenote, die hier zelf als vluchtelinge belandde in de nasleep van de Rwandese genocide.

In samenwerking met Bibliotheek Oosterzele, Davidsfonds Oosterzele, Literatuur Vlaanderen

Peter Verlinden
Toon kaart Bibliotheek Oosterzele
Stationsstraat 13
9860 Scheldewindeke
di 10/03/20 van 20:00 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 8,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265