Pensioenexperts helpen bij al uw vragen

Politiek en maatschappij

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Vindt u de pensioenwetgeving te ingewikkeld? U begrijpt de opeenvolgende pensioenervormingen niet? U hebt hulp nodig bij het indienen van uw pensioenaanvraag? Wees gerust, pensioendeskundigen zijn in de buurt. Elke vierde woensdag van de maand van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur. Vindt u de pensioenwetgeving te ingewikkeld? U begrijpt de opeenvolgende pensioenervormingen niet? U hebt hulp ... Lees meer

Vindt u de pensioenwetgeving te ingewikkeld? U begrijpt de opeenvolgende pensioenervormingen niet? U hebt hulp nodig bij het indienen van uw pensioenaanvraag? Wees gerust, pensioendeskundigen zijn in de buurt. Elke vierde woensdag van de maand van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur.

Vindt u de pensioenwetgeving te ingewikkeld? U begrijpt de opeenvolgende pensioenervormingen niet? U hebt hulp nodig bij het indienen van uw pensioenaanvraag? Wees gerust, pensioendeskundigen zijn in de buurt.
De pensioenexperts van de RVP doorkruisen al jaren het hele land om te helpen met formulieren en documenten of om te antwoorden op uw vragen. Zowel de spreiding over België als de openingsuren werden herzien. Werknemers en gepensioneerden in het werknemersstelsel kunnen voortaan de hele dag terecht op de zitdagen.

Praktisch
Elke vierde woensdag van de maand
van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur
Dienstencentrum, Schoolstraat 14, Schilde, ingang langs de van de Wervelaan

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehuis Schilde
Brasschaatsebaan 30
2970 Schilde
Van 27 april 2016 tot 31 december 2020
gratis
03 380 16 00