Overlezen met Johan Op de Beeck en Karel Verhoeven

Literatuur

Overlezen is de populaire boekentalkshow van de Warande. Speciaal tijdens WinterWarm zakt de Overlezenploeg af naar de bossen van de Hoge Rielen. Voormalig nieuwsanker Johan Op de Beeck ontpopte zich na zijn televisiecarrière tot een bestsellerauteur. Zijn Napoleon-biografieën en zijn relaas over het ontstaan van België zijn tot echte tot klassiekers uitgegroeid. Het nieuwste boek is een ... Lees meer

Overlezen is de populaire boekentalkshow van de Warande. Speciaal tijdens WinterWarm zakt de Overlezenploeg af naar de bossen van de Hoge Rielen. Voormalig nieuwsanker Johan Op de Beeck ontpopte zich na zijn televisiecarrière tot een bestsellerauteur. Zijn Napoleon-biografieën en zijn relaas over het ontstaan van België zijn tot echte tot klassiekers uitgegroeid. Het nieuwste boek is een buitenbeentje. “Het complot van Laken” is een historische spionagethriller, waarin o.a. de relatie van Koning Leopold III met de Duitse bezetter wordt belicht.

Welk boek brengt Karel Verhoeven mee naar Overlezen? Kiest de hoofdredacteur van kwaliteitskrant De Standaard voor fictie of non-fictie? Eén ding staat vast : samen met vaste panelleden Jos Geyels en Karl van den Broeck telt deze reiseditie vier uiterst boeiende namen. Ze staan garant voor een pittig gesprek over boeken en andere leuke dingen.

Ook op de Hoge Rielen klinkt bovendien livemuziek bij Overlezen. Daarvoor zorgt de Nederlandse Iris Penning, die dit jaar de finale van de Nekka-wedstrijd won. En is uiteraard weer een boekentombola!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Tielen
zondag 9 februari 2020 van 10:30 tot 12:00
Cultuurhuis De Warande
€ 8,0
www.warande.be
014 41 69 91