Opleiding: kindercoach

Opvoeding

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Unieke kindercoach opleiding zonder handboeken! Loopt u op uw huidig werk tegen dingen aan? Lopen dingen niet zoals ze zouden moeten lopen? Hebt u moeite om evenwicht te zoeken tussen werk en uw gezin? Hebt u een groot hart voor kinderen? Wilt u uw eigen inkomen vergaren? Schrijf u dan nu snel in voor deze jaaropleiding, samen gaan we aan de slag en gooien de handboeken en de geleerde methodes ... Lees meer

Unieke kindercoach opleiding zonder handboeken!

Loopt u op uw huidig werk tegen dingen aan? Lopen dingen niet zoals ze zouden moeten lopen? Hebt u moeite om evenwicht te zoeken tussen werk en uw gezin? Hebt u een groot hart voor kinderen? Wilt u uw eigen inkomen vergaren?

Schrijf u dan nu snel in voor deze jaaropleiding, samen gaan we aan de slag en gooien de handboeken en de geleerde methodes overboord. We vertrekken vanuit onszelf en leren op die manier kinderen en hun ouders begeleiden. We bouwen samen uw kindercoachpraktijk op zodat u na de opleiding helemaal bent gestart als kindercoach met een eigen praktijk.

Samen met mijn collega uit Nederland zijn we er voor u en leren we u de kneepjes van het vak. De kneepjes waar u echt iets aan hebt!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dendermonde en deelgemeenten
z/n
9200 Dendermonde
Van 1 januari 2019 tot 31 december 2019
kindercoachpraktijk Prachtige Parel
kim@prachtigeparel.be
0498-30 73 88