OpenTechTalks | Online streaming met Kodi

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Computer en techniek

Kodi is een opensourcemediaspeler die je kan installeren op bijna ieder toestel. Hij laat je toe om je film- of muziekcollectie te beheren en af te spelen, maar ook om bijkomende plugins te installeren. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van online streaming via Kodi als alternatief voor een digitaal televisieabonnement. Een goede IT-kennis is nodig. Kodi is een ... Lees meer

Kodi is een opensourcemediaspeler die je kan installeren op bijna ieder toestel. Hij laat je toe om je film- of muziekcollectie te beheren en af te spelen, maar ook om bijkomende plugins te installeren. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van online streaming via Kodi als alternatief voor een digitaal televisieabonnement. Een goede IT-kennis is nodig.

Kodi is een opensourcemediaspeler die je kan installeren op bijna ieder toestel (smartphone, tablet, laptop, computer of smart tv). Hij laat je toe om je film- of muziekcollectie te beheren en af te spelen, maar ook om bijkomende plugins te installeren die toegang geven tot andere bronnen op internet. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van online streaming via Kodi als alternatief voor een digitaal televisieabonnement. Het laatste jaar is er heel wat vooruitgang geboekt voor televisiekijkers in Vlaanderen, en dat noopt tot een nieuwe evaluatie van Kodi als set-top box. Een goede IT-kennis is nodig. Na de workshop drinken we nog een glas in de Vooruit.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook

Dag Wieers
Toon kaart Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent
ma 17/02/20 van 19:00 tot 21:30
Vormingplus Gent-Eeklo
€ 5,0
Inschrijven
info.gent.eeklo@vormingplus.be
09 2242265