Ontmoeting met het Italiaanse chanson

Kunst en kunsteducatie

Mogelijk is deze activiteit al gestart. Neem contact op met de organisator voor meer informatie.

Samen met de jonge Siciliaanse muzikante Claudia Cascio doorlopen we het betekenisvolle parcours afgelegd door het Italiaanse chanson, met oog voor territoriale verschillen en met aandacht voor enkele van de belangrijkste Italiaanse songwriters. Daarbij wordt er even halt gehouden bij het belangrijkste gebeuren rond het Italiaannse lied, nl. het San Remo Festival, om uit te komen bij ... Lees meer

Samen met de jonge Siciliaanse muzikante Claudia Cascio doorlopen we het betekenisvolle parcours afgelegd door het Italiaanse chanson, met oog voor territoriale verschillen en met aandacht voor enkele van de belangrijkste Italiaanse songwriters.
Daarbij wordt er even halt gehouden bij het belangrijkste gebeuren rond het Italiaannse lied, nl. het San Remo Festival, om uit te komen bij artiesten, die nooit aan dergelijk gebeuren hebben deelgenomen of wiens werk nooit ten volle is begrepen. We maken een muzikale reis doorheen het land van de “Bel Canto”, waarin we kennis maken met grote vertolkers, tekstschrijvers, songwriters en straatzangers.
Lezing in het ITALIAANS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Meersenhuis
Oostmeers 3
8000 Brugge
Van 16 maart 2018 tot 16 maart 2019 (vr van 19:30 tot 22:30,
L'incontro
€ 10,0
info@lincontrobruges.be
050334957
0477724814