ODEGHIEN- ZEVENBRONNEN-LANDSCHAPSWANDELING

erkende organisatie voor sociaal-cultureel volwassenenwerk

Deze herfstwandeling langs en over de taalgrens voert ons naar Odeghien (Waals-Brabant), met zijn aparte urbanisatie uit vervlogen tijden en glooiende landschappen. We vertrekken vanuit Zevenbronnen, gelegen in een prachtige groene omgeving op de taalgrens tussen Sint-Genesius-Rode, Beersel en Braine l'Alleud, met prachtige wilde vijvers en een historische achtergrond.  Samenkomst op zondag 10 ... Lees meer

Deze herfstwandeling langs en over de taalgrens voert ons naar Odeghien (Waals-Brabant), met zijn aparte urbanisatie uit vervlogen tijden en glooiende landschappen. We vertrekken vanuit Zevenbronnen, gelegen in een prachtige groene omgeving op de taalgrens tussen Sint-Genesius-Rode, Beersel en Braine l'Alleud, met prachtige wilde vijvers en een historische achtergrond. 

Samenkomst op zondag 10 november 2019 om 13.30 uur, in Sint-Genesius-Rode nabij het infobord en de oude watermolen - Mulderstraat / Bronlaan / Avenue des Sources, op de grens met Braine l'Alleud.

Deze gratis wandeling wordt georganiseerd in samenwerking tussen Natuurpunt Sint-Genesius-Rode en de Natuurgidsen Zuid-West Brabant.

Toon kaart Zevenbronnen
Mulderstraat
1640 Sint-Genesius-Rode
zo 10/11/19 van 13:30 tot 18:00
Natuurpunt Rode
reneline@skynet.be
0474 014 714
www.natuurpunt.be/agenda/odeghien-zev...