Noché de salsa: salsa initiatie & party

Moderne dans

Pand10 in het salsa thema, dat betekent concreet heel veel dansen. Kriebelt het om zelf eens te proeven van Cubaanse salsa? Twijfel dan niet en trek je dansschoenen aan om deel te nemen aan de workshop basisstappen Cubaanse Salsa Shines @Pand10. Ook de ervaren dansers kunnen hun op de dansvloer uitleven tijdens de latin party met DJ Batista 'El Latino'. Het enthousiasme en de passie van Pa' ... Lees meer

Pand10 in het salsa thema, dat betekent concreet heel veel dansen. Kriebelt het om zelf eens te proeven van Cubaanse salsa?

Twijfel dan niet en trek je dansschoenen aan om deel te nemen aan de workshop basisstappen Cubaanse Salsa Shines @Pand10. Ook de ervaren dansers kunnen hun op de dansvloer uitleven tijdens de latin party met DJ Batista 'El Latino'. Het enthousiasme en de passie van Pa' Bailar voor salsa zullen je gegarandeerd een geweldige dansavond bezorgen.

Programma
20.00 uur: optreden van Pa’ Bailar (Rueda o.l.v. Israel Pumariega Duquesne) en een workshop Cubaanse Salsa Shines (ervaring noch partner zijn vereist om aan de workshop deel te nemen).
Aansluitend een Latin party met Pa’ Bailar & DJ BATISTA ‘El Latino’.

Vooraf inschrijven hoeft niet.

Contact voor vragen i.v.m. de workshop en de danslessen van Pa' Bailar: Patricia Derèse, gsm 0474 22 18 46, pabailar@proximus.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Pand 10
Stationsplein (oude stationsbuffet)
3300 Tienen
zaterdag 1 juni 2019 van 20:00 tot 23:30
opgewekTienen
gratis
www.pand10.be